Ablakcsere Olcsón

Ajtó ablak csere akár azonnal, olcsón, helyszíni felmérés után, minőségi munka, referenciákkal. Redőny, szúnyogháló felszerelése. Beépítés utáni visszajavítás és takarítás. Budapesten, Csepelen, vagy akár vidéken is.

Légbevezetők

 images.jpg

A beltéri levegő minősége és az emberi egészségre gyakorolt hatása teszi szükségszerűvé a légbevezető alkalmazását. Nézzük a hétköznapokban mit jelent mindez. A lakásban főzünk, fűtünk, fürdünk és egyéb élethelyzetekben vizet és gázt használunk el. A gáz szénmonoxidot termelhet és oxigént von el a környezettől, míg a vízzel történő munkáink során vízgőz keletkezik.

 Említettük, hogy a szigetelt ház és a nyílászárók is tökéletesen zárnak és nem jut be a lakásba megfelelő mennyiségű friss levegő. Ez a szénmonoxid esetleges telítődését és az emberi szervezetre súlyosan károsan hatást gyakorol, esetenként halált is okoz.

Másik okozat penészedés. A nedves környezet jellegzetessége, hogy a gőz ott csapódik le, ahol a fal vagy a nyílászáró leghidegebb pontja található. A lecsapódás következménye a gombásodás, penészedés. Nem csak egészségtelen, de kellemetlen szaggal is jár

para5.jpg

Szellőztetni ablakon át folyamatosan nem lehet, ezért javasoljuk a légbevezető beépítését, akár utólag is. A légbevezető két típusa ajánlott. Egyik a kézi szabályozású készülék, amit bármikor kézzel lezárhatunk. Másik az automata, le nem zárható szerkezet, amit nyílt égésterű készülékek alkalmazásánál kötelező használni.

Nyílt égésterű kazán esetében a füstgáz gravitációs huzat hatására történik. A kritikus huzat akár meg is szűnhet és ilyenkor a káros szénmonoxid visszaáramlik lakásunkba. Ezt nappal fejfájással akár érzékelhetjük is, de éjszaka sajnos észrevehetetlen bajt hoz ránk!

Gáztűzhely használatánál pedig az oxigént használja fel  az égés, így a friss levegőről folyamatosan gondoskodni kell.

Előírás, hogy a légbevezetők alkalmazása kötelező a nyílt égéstérrel rendelkező készüléket használó lakások esetében.

aereco-legbevezeto-muanyag-ablak.jpg

 

Légbevezető (higroszellőző) típusai

 

I. Fix, nem lezárható higroszellőző: EMM 916 típusú nyílt égéstér esetén alkalmazható légbevezető három színben (fehér, barna, tölgy) rendelhető.

 

Külső részére rovarrács vagy esővédő szerelhető. A szerkezet hangszigetelése 33 dB. A kézi szabályozás esetében a szeles időben vagy akár a nagy mínuszokban a légbeáramlás csökkenthető vagy akár meg is szüntethető.

 

 

 

II. Kézi szabályozású higroszellőző: EMM 716 típus a páratartalom érzékelésére automatikusan nyit és zár, de hideg esetében bármikor manuálisan lezárható. Szín esetében megegyezik az EMM színeivel.

 

Elérhetőség:

 

0620/481-08-51

 

0630/994-99-89

 

 

 

kreativ.lakas.kft@gmail.com

 

 

Ablakcsere olcsón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ereco szellőző ár

műanyag ablak szellőző rés

műanyag ablak szellőző kötelező

higroszabályozású szellőző

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Légbevezetők

ablak, csere, nyílászáró, ajtó, redőny, szúnyogháló, biztonsági, olcsó, olcsón, azonnali, garancia, beltéri, gipszkartonozás, árnyékolás, minőségi, kőműves munkák, munka, helyszíni felmérés, térkövezés, csepel, budapest, vissza javítás,technika,külső

Légbevezetők

Ajtó ablak csere akár azonnal, olcsón, helyszíni felmérés után, minőségi munka, referenciákkal. Redőny, reluxa, szúnyogháló felszerelése. Beépítés utáni visszajavítás és takarítás. Budapesten, Csepelen, vagy akár vidéken is.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 39
Heti: 546
Havi: 1 085
Össz.: 210 555

Látogatottság növelés
Oldal: Légbevezetők
Ablakcsere Olcsón - © 2008 - 2018 - ablakcsereolcson.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: olcso abakos - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »