Ablakcsere Olcsón

Ajtó ablak csere akár azonnal, olcsón, helyszíni felmérés után, minőségi munka, referenciákkal. Redőny, szúnyogháló felszerelése. Beépítés utáni visszajavítás és takarítás. Budapesten, Csepelen, vagy akár vidéken is.

Redőny, szúnyogháló

 

 

 

Külső tokos műanyag redőny:

 

 

 

 

 

redony.jpg redonyszin.jpg

 

 

 

A cégünk által forgalmazott külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny típus, jó minősége, kedvező árának köszönhetően, valamint gyakorlatilag bárhová felszerelhető. Ez a típus teljes sötétítésre is alkalmas. Előnye még a jó hőszigetelő képesség, megbízhatóan működik, kiállta az évek próbáját. A műanyag redőny a gurtni szerkezettel mechanikus úton működtethető. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelés helyi sajátosságainak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. 15 mm széles szürke, sötétbarna, fehér vagy bézs színű gurtni választható a külső tokos műanyag redőnyhöz.

 

 

 

Belső tokos műanyag redőny:

 

 

 

belsotokos redony

 

 

 

 

 

A belső tokos műanyag redőnyök több szempontból előnyösebbek a kívülről látható külső tokkal rendelkező redőnyökkel szemben. Új, vagy már meglevő tokszerkezetben a redőny cseréje is lehetséges. Új építésű ház esetén ajánlott a vakolható kivitelt választani. Belső tokos kivitel fehér 55 mm-es fehér színű 37 mm-es műanyag redőnylécekkel, alapáron kézi működtetéssel, falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel forgalmazzuk. 37 mm-es redőnylécekkel maximum 180 cm, 55 mm-es redőnylécekkel maximum 210 cm szélességig. A belső tokos műanyag redőnyhöz 23 mm széles szürke, sötétbarna, fehér vagy bézs színű gurtni választható.

 

 

 

Vakolható tokos redőny:

 

 

 

vakolhato redony

 

 

 

Lehet műanyag, vagy alumínium tokos redőny. A redőnydoboz az ablak külső síkjára van ráépítve úgy, hogy a redőny dobozának a külső széle egybeesik a szigetelt fal síkjával, így a vakolás után nem látszik. Egy alsó szerelőnyíláson keresztül lehet a szükséges javításokat elvégezni. Rendelhető műanyag vagy alumínium lamellákkal széles színválasztékban vagy mobil (rolós) szúnyoghálóval kombinált kivitelben egyaránt

 

 

 

Fix keretes szúnyog és rovarháló:

 

 

 

A szúnyogháló, vagy rovarháló az ablakkeretre kívülről van rögzítve. A keret anyagát tekintve készülhet műanyagból vagy alumíniumból egyaránt. A háló anyaga strapabíró üvegszál. Igény esetén különböző alakzatokban is elkészíthető, mint  pl. háromszög, íves, ferde, rombusz, kerek, stb.

 

 

 

 

 

Rolós vagy mobil szúnyogháló:

 

 

 

A szúnyogháló minden esetben az ablakkereten kívül van felszerelve, mely lefutó síneken mozgatható. Hagyományosan a tokjába tekeredik vissza. Vízszintes vagy függőleges kivitelben. A függőlegesen mozgatható rovarhálókat inkább ablakoknál alkalmazzuk, a vízszinteseket  jellemzően ajtókra. A tok és a keret anyaga egyaránt alumínium, a háló anyaga  üvegszál. Beépíthető redőnnyel egy tokban kombi redőnyként is lehet használni, ami gazdaságosabb és esztétikusabb megoldás is egyben.

 

 

 

 

Rovarháló:

 

 

 

Ne használjon sprayt vagy elektromos szúnyogriasztót, hogy megvédje a családját a kellemetlen
rovaroktól. Ezek a vegyszerek ártalmasak lehetnek a gyermekek egészségére, ezért használatuk
nem javasolt. Manapság a rovarvédelem kockázatmentesen és káros anyag kibocsájtása nélkül is megoldható.

 

Előnyei:
✔ Precíz gyártás és pontos illeszkedés
✔ Kiváló felületkezelési minőség
✔ Vegyszermentes rovarvédelem
✔ Masszív és láthatatlan
✔ Tökéletes megoldás minden ablakhoz és ajtóhoz
✔ Bármikor utólag is felszerelhető

 

 

 

 

 

Elérhetőség:

 

 

 

0620/481-08-51

 

 

 

0630/994-99-89

 

 

 

 

 

 

 

kreativ.lakas.kft@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Redőny, szúnyogháló

Ajtó ablak csere akár azonnal, olcsón, helyszíni felmérés után, minőségi munka, referenciákkal. Redőny, szúnyogháló felszerelése. Beépítés utáni visszajavítás és takarítás. Budapesten, Csepelen, vagy akár vidéken is.

 Redőny, szúnyogháló

 ablak, csere, nyílászáró, ajtó, redőny, szúnyogháló, biztonsági, olcsó, olcsón, azonnali, garancia, beltéri, gipszkartonozás, árnyékolás, minőségi, kőműves munkák, munka, helyszíni felmérés, térkövezés, csepel, budapest, vissza javítás,technika,külső

 

I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület, Pesterzsébet, Érd, Szigetszentmiklós
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 12
Heti: 123
Havi: 548
Össz.: 190 653

Látogatottság növelés
Oldal: Redőny, szúnyogháló
Ablakcsere Olcsón - © 2008 - 2017 - ablakcsereolcson.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ablakcsere azonnal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »